Η σημερινή πρόταση ταινίας είναι η Κυριαρχία ή αλλιώς Transcendence. Μια ταινία φαντασίας (Περιπέτεια Καταστροφής), με τους Τζόνι Ντεπ, Ρεμπέκα Χολ, Μόργκαν Φρίμαν, Κέιτ Μάρα και Πολ Μπέτανι.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο δρ. Ουίλ Κάστερ (Τζόνι Ντεπ) είναι ένας επιστημονικός ερευνητής, καταξιωμένος στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Εργάζεται για τη δημιουργία ενός «αισθαντικού» ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα συνδυάζει την ανθρώπινη συλλογική νοημοσύνη με το πλήρες φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων. Εξτρεμιστικές αντί-τεχνολογικές ομάδες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ανακόψουν τη δράση του, αλλά η προσπάθειά τους να τον καταστρέψουν οδηγεί τον Ουίλ στην «καταγραφή» και το «ανέβασμα» του μυαλού του σ’ έναν υπέρ-υπολογιστή, με σκοπό να επιτύχει την πρώτη έμπρακτη μορφή Κυριαρχίας. Η επιτυχία τού επιτρέπει να έχει συνεχώς εξελισσόμενες γνώσεις, σχεδόν απεριόριστη δύναμη και ίσως να μην υπάρχει τρόπος να μπει τέλος σ’ όλη αυτή τη διαδικασία!
Κυριαρχία - Transcendence Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman allabout.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τίτλος Κυριαρχία – Transcendence

Κατηγορία: Φαντασίας – Περιπέτειες Καταστροφής
Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Ρεμπέκα Χολ, Μόργκαν Φρίμαν, Κέιτ Μάρα , Πολ Μπέτανι
Σκηνοθεσία: Γουόλι Φίστερ
Διάρκεια: 119 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Κυριαρχία – Transcendence

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=1299VaK-Ki4″ width=”700″ autohide=”no” showinfo=”no”]https://www.youtube.com/watch?v=064ipuBiWDg[/su_youtube_advanced]

Περισσότερα: IMDb