Θα χρειαστούμε:

  •  300 γρ. μπισκότα Πτι-Μπερ
  •  200 γρ. κουβερτούρα
  •  1 κουτί γάλα εβαπορέ
  •  1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  •  1 Morfat
  •  3 βανίλιες

Πώς το κάνουμε:

1.Πρώτα-πρώτα, χτυπάμε στο μίξερ τα δύο κουτιά γάλα και τις βανίλιες με το Morfat για 15 λεπτά. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.

2.Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και λιώνουμε τη σοκολάτα σε ένα μικρό μπολ, ενώ στη συνέχεια βγάζουμε από το ψυγείο το μείγμα του παγωτού και το χτυπάμε ξανά στο μίξερ για ένα δεκάλεπτο.

3.Ρίχνουμε μέσα τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά για λίγη ώρα. Τέλος, περιχύνουμε από πάνω τη λιωμένη κουβερτούρα και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για να παγώσει.

Πηγή: www.tempo.gr

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...