Η δίδυμες Anna και  Lucy DeCinque, 30 ετών, από το Perth, ακολουθούν ακριβώς την ίδια διατροφή, γυμνάζονται με τον ίδιο τρόπο και έχουν μέχρι τώρα ξοδέψει 250.000 δολάρια σε πλαστικές, συμπεριλαμβανομένων της προσθετικής στήθους, ενώ έχουν ψεύτικα φρύδια, ώστε να μοιάζουν ίδιες.

didimes 2

Έχουν τον ίδιο σύντροφο, τον 32χρονο μηχανικό Ben Byrne και έχουν μάλιστα σκοπό να μείνουν και οι δύο έγκυες την ίδια περίοδο, αφού όπως υποστηρίζουν “τα σώματά τους πρέπει να είναι πάντα ίδια”.

“Θα πρέπει να οπωσδήποτε να είμαστε έγκυες την ίδια στιγμή, ακόμα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και οι δύο τεχνική γονιμοποίηση.”, είπαν στο news.com.au.

Παρόλο που εκ γενετής έχουν κοινό το 99.9% του γενετικού τους υλικού, η Anna και η Lucy έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι πανομοιότυπες.

didimes 3didimes 4 didimes 6

“Αν η μία περπατά λίγο παραπάνω, τότε θα πρέπει και η άλλη να κάνει το ίδιο, ώστε να καίμε τις ίδιες θερμίδες”, είπε η Lucy.

didimes 7

“H δίαιτά μας είναι ολόιδια. Το φαγητό μας ακριβώς μα ακριβώς ίδιο. Χρησιμοποιούμε το ίδιο ποτήρι για να πιούμε νερό, ώστε να μην πίνει η μία περισσότερο από την άλλη.”

didimes 8

didimes 9

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...