Στην πρωινή αναφορά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώπιον του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, παρουσιάστηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος.

Ο Υπουργός, βγήκε αργά χθες το απόγευμα αναφερόμενος, λόγω του γεγονότος ότι εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της άσκησης ετοιμότητας την οποία ο ίδιος διέταξε, με σηκωμένα τα μανίκια του χιτωνίου, παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει δοθεί σχετική οδηγία. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε το «παρών» σε εξωτερικό χώρο στις Οινούσσες ασκεπής, χαιρετώντας μάλιστα και αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων, αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

Ο κ. Καμμένος ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες του, με την σχετική «καμπάνα» να του επιβάλλει δύο ημέρες κράτησης, ποινή η οποία ήδη καθαρογράφηκε στο ποινολόγιο από τον επιλοχία του Πενταγώνου. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να σβήσει την ποινή, όσες πιέσεις κι αν δεχτεί, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες που έκαναν λόγο για αρχική σκέψη επιβολής στέρησης εξόδου.

Ο Υπουργός, ο οποίος ήδη προμηθεύτηκε περιοδικά, καραμέλες και σταυρόλεξα για τα δύο βράδια τα οποία θα περάσει εντός του στρατοπέδου, σχολίασε: «Ήταν θέλημα Θεού και δέχομαι στωικά την σχετική απόφαση. Τουλάχιστον δεν έφαγα φυλακή. Το θετικό είναι ότι έχουμε καλό επόπτη σήμερα και θα είναι τούφα».

 

 

tokoulouri.com

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...