Υλικά
1 λίτρο φρέσκο γάλα, 200 γρ κουβερτούρα, 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, 125 γρ μαργαρίνη, 2 κουταλιές της σούπας κακάο, 1 φλυτζάνια τσαγιού ανθός αραβοσίτου ή Κάστερ πάουντερ, λίγο γάλα για να διαλύσουμε το άνθος αραβοσίτου και το κακάο, 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ, 2 φακελάκια Garni Γιωτης,400 ml γάλα για τη σαντιγί ! 
 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το 1 λίτρο γάλα και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε την κουβερτούρα,τη μαργαρίνη,τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά

Σε ένα μπολάκι διαλύουμε το άνθος αραβοσίτου και το κακάο μέσα σε λίγο γάλα,το προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πήξει 
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα 
Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι και το αφήνουμε να κρυώσει καλά 
Ετοιμάζουμε τη σαντιγί και στρώνουμε πάνω στον κορμό 
Πασπαλίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα!!
 Από  Μαρια Μαρδα

Πηγή:mageirikikaisintages.blogspot.gr

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...