Υλικά: 12 σοκοφρέτες ίον 1 κουτάκι σαντυγί ermol 1 γάλα εβαπορέ 1 γάλα ζαχαρούχο

Επικάλυψη: 3 κουβερτούρες γάλακτος

Εκτέλεση: Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα την σαντυγί,το ζαχαρούχο,το εβαπορέ…(παγωμένα από το ψυγείο)αφου γίνει μια παχύρευστη κρέμα στρώνω σε ένα τάπερ η πυρέξ τετράγωνο τις σοκοφρέτες και από πάνω αδειάζω την κρέμα…το βάζω στη κατάψυξη κανα δυό ωρίτσες να παγωσει λίγο και λίωνω σε μπέν μαρί την σοκολάτα μου και την περιχύνω από πάνω…έχω το έχω βάλει σε τάπερ και την ώρα που έριξα την σοκολάτα πάνω ανοιξα τις άκρες του μπόλ και κοίλησε και στα πλαϊνά η σοκολάτα……….το βάζω πάλι στην κατάψυξη και μετά από 3-4 ώρες είναι έτοιμο για σερβίρισμα!!!!!!!!!

Δημιουργός Συνταγής

Σπυριδούλα Προφύρη

Πηγή

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...