Το 2012 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για την φοιτήτρια Christine Jia Xin Lee, 21 ετών τότε, καθώς κατά λάθος η τράπεζα της έβαλε στο λογαριασμό της 4,6 εκατομμύρια δολάρια!

Ήταν τότε που η καταναλωτική μανία έγινε σχεδόν εμμονή για την φοιτήτρια από το Σίδνεϊ, η οποία φέρεται να ξόδευε αλόγιστα. Η Christine Jia Xin Lee αγόραζε τσάντες σχεδιαστών σε κάθε χρώμα, τσάντες από δέρμα φιδιών, λαμπερά κοσμήματα και ρούχα από τους πιο διάσημους οίκους μόδας.

Οι εικόνες δείχνουν τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι της φοιτήτριας όταν τραπεζικοί και ανεξάρτητοι δικηγόροι την επισκέφτηκαν για να της ανακοινώσουν τη δικαστική απόφαση στις 15 Απριλίου 2015.

h trapeza ths evale kata lathos 4 ekat 1

Σε μία μόνο μέρα φέρεται να ξόδεψε 220.000 δολάρια στο κατάστημα Christian Dior στο Σίδνεϊ και να αγόρασε μια τσάντα Hermes περίπου 150.000 δολ.

h trapeza ths evale kata lathos 4 ekat 2

Όταν ρωτήθηκε από τον τραπεζικό ερευνητή, από που πίστευε ότι ήρθαν τα χρήματα αυτά, εκείνη απάντησε: «Πίστευα ότι ήταν από τους γονείς μου στη Μαλαισία».

Οι γονείς της βέβαια έχουν μια μικρή επιχείρηση και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να διαθέτουν αυτά τα χρήματα για την κόρη τους.

Το θέμα αναμένεται να τεθεί ενώπιον του τοπικού δικαστηρίου Waverley την Τρίτη.

h trapeza ths evale kata lathos 4 ekat 3 h trapeza ths evale kata lathos 4 ekat 4

h trapeza ths evale kata lathos 4 ekat 5

h trapeza ths evale kata lathos 4 ekat 6

Πηγή: newmoney / via

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...