Η Katherine Dey είναι 30 χρονών και είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα. Έχει ένα πολύ ενδιαφέρον ταλέντο όμως και το έχει μετατρέψει σε ένα πολύ δημιουργικό hobby. Φτιάχνει γλυκά που έχουν πολύ πρωτότυπα σχέδια.

Ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν και από τότε έχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Έχει φτιάξει τα πάντα, από γλυκά που μοιάζουν με ανθρώπινα όργανα μέχρι οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί.

“Εμπνέομαι από πολλά πράγματα. Λατρεύω το παράξενο συναίσθημα όταν κάτι φαίνεται σαν αληθινό αλλά δεν είναι. Ή όταν ένα γλυκό φαίνεται αηδιαστικό στην όψη, ενώ στην ουσία είναι πεντανόστιμο. Επίσης, λατρεύω τα πορτρέτα και μου αρέσει να τα φτιάχνω με πολλές λεπτομέρειες.”

Λέει πως της παίρνει πολύ χρόνο για να φτιάξει ένα σχέδιο έτσι ώστε να μην καταρρεύσει.

Οι αντιδράσεις όσων τα βλέπουν ποικίλουν. Άλλοι ενθουσιάζονται αμέσως, ενώ άλλοι ανατριχιάζουν από αηδία. Λέει πως δεν την νοιάζει τι πιστεύει ο κόσμος για τα γλυκά της, γιατί της αρέσει πολύ αυτό που κάνει.

Ρεαλιστικά ΓλυκάΡεαλιστικά Γλυκά Ρεαλιστικά Γλυκά Ρεαλιστικά Γλυκά Ρεαλιστικά Γλυκά Ρεαλιστικά Γλυκά Ρεαλιστικά Γλυκά Ρεαλιστικά Γλυκά Ρεαλιστικά Γλυκά
Ρεαλιστικά Γλυκά Ρεαλιστικά Γλυκά

Πηγή: fanpage.gr