«Μην αφήσετε τον Κλίντον να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκες και θα το ξανακάνει» δήλωσε η Πόλα Τζόουνς μια από τις «ερωμένες» του τέως προέδρου της Αμερικής. Ερωμένη Κλίντον: Μη τον αφήσετε να γυρίσει στον Λευκό Οίκο – Θα παρενοχλήσει και άλλες Είκοσι ένα χρόνια μετά την μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση που άσκησε στον Μπιλ Κλίντον, η τότε δημόσια υπάλληλος στην πολιτεία του Αρκάνσας, επιστρέφει δριμύτερη. Ερωμένη Κλίντον: Μη τον αφήσετε να γυρίσει στον Λευκό Οίκο – Θα παρενοχλήσει και άλλες Η Αμερικανίδα προειδοποιεί ότι ο τέως πρόεδρος θα παρενοχλήσει και άλλες γυναίκες. Αυτήν την φορά όμως τα βέλη της εκτοξεύονται όχι μόνο στον Μπιλ Κλίντον αλλά και στη σύζυγό του, Χίλαρι, τέως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας που διεκδικεί τον προεδρικό θώκο στις εκλογές του 2016. Ερωμένη Κλίντον: Μη τον αφήσετε να γυρίσει στον Λευκό Οίκο – Θα παρενοχλήσει και άλλες Οπως η ίδια είχε αποκαλύψει το 1994 σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Time», η σεξουαλική παρενόχληση έγινε το 1991 κατά τη διάρκεια εκδήλωσης όπου ο Μπιλ Κλίντον ήταν βασικός ομιλητής. Ερωμένη Κλίντον: Μη τον αφήσετε να γυρίσει στον Λευκό Οίκο – Θα παρενοχλήσει και άλλες

 

Ερωμένη Κλίντον: Μη τον αφήσετε να γυρίσει στον Λευκό Οίκο – Θα παρενοχλήσει και άλλες

Ο Κλίντον, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, την παρενόχλησε σεξουαλικά, ωστόσο, για την υπόθεση δεν διεξήχθη δίκη αφού ο Κλίντον για να αποφύγει τα χειρότερα προτίμησε να προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό έναντι 750.000 δολαρίων.

Ερωμένη Κλίντον: Μη τον αφήσετε να γυρίσει στον Λευκό Οίκο – Θα παρενοχλήσει και άλλες Σήμερα, η Πόλα είναι 48 ετών και είναι μητέρα δυο αγοριών. Σε συνέντευξή της στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Πόλα κάνει «εκστρατεία αντι- Χίλαρι» καλώντας τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να γυρίσουν την πλάτη στη σύζυγο του τέως προέδρου των ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ιδανική για πρόεδρος αφού έκανε «πλάτες» στον Κλίντον για τα ροζ σκάνδαλα. Ερωμένη Κλίντον: Μη τον αφήσετε να γυρίσει στον Λευκό Οίκο – Θα παρενοχλήσει και άλλες «Και οι δύο είπαν ψέμματα στον αμερικανικό λαό», επισημαίνει η Πόλα στην βρετανική εφημερίδα και τονίζει ότι, η άσχημη συμπεριφορά του συζύγου της προς τις γυναίκες αλλά και η ανοχή της Χίλαρι απέναντι στα σεξουαλικά σκάνδαλα δείχνουν πως, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δεν είναι η κατάλληλη για να αναλάβει τον προεδρικό θώκο στις ΗΠΑ.

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...