Αυτές που πρέπει να αποφύγεις βάσει στατιστικής.

Θα έβαζες το χέρι σου στη φωτιά για εκείνη; Σκέψου το ξανά. Οι παρακάτω «φυλές» γυναικών σε κάνουν ένα μεγάλο και αξιοπρεπέστατο τάρανδο.

Οι γυναίκες με ηλικία που τελειώνει σε «9»

Ετοιμάζεσαι για ραντεβού με κοπέλα που έχει πατήσει τα 29; Ίσως πρέπει να κάνεις υπομονή κάνα χρονάκι ακόμα. Μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε από την Εθνική Ακαδημία Επιστημόνων των ΗΠΑ, αναφέρει ότι οι γυναίκες που η ηλικία τους τελειώνει σε 9 έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να απατήσουν τον σύντροφό τους. Γιατί; Επειδή τα 29, τα 39, τα 49 κ.ο.κ. είναι ηλικίες όπου γεννιούνται νέες επιθυμίες και στόχοι, εν όψει της νέας δεκαετίας που πλησιάζει. Και πολλές φορές, μέσα στις αλλαγές αυτές, εντάσσεται και ένας νέος σύντροφος.

Οι «ροκούδες»

Αν τη θαύμασες για εκείνα τα βινύλια των Rolling Stones στο σπίτι της, καιρός να κλάψεις τη μοίρα σου. Μια έρευνα δημοφιλούς dating site αναφέρει ότι το 41% των ανθρώπων που είναι πιο πιθανό να απατήσουν, ακούνε ροκ μουσική. Οπότε, κράτησε τη μόνο για τις συναυλίες. Ψάχνεις πιστή σύντροφο; Εμπιστέψου τη rap!

Οι Γαλλίδες

Πύργος του Eiffel, βόλτα στο Champs-Elysees και γαλλική γλώσσα. Αηδίες…. Σύμφωνα με τη γνωστή κατασκευάστρια εταιρία sex toys,LELO, που διεξήγαγε έρευνα στις πέντε γωνιές του πλανήτη, οι πιο άπιστες γυναίκες της παγκοσμιοποιημένης μας κοινωνίας είναι οι Γαλλίδες. Το εντυπωσιακό στατιστικό αναφέρει ότι 7/10 παραδέχονται πως έχουν απατήσει έστω και μία φορά τον σύντροφό τους.

Οι μανιακές με τα ψώνια

Τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να την ξαποστείλεις. Οι shopacolic γυναίκες ήταν πάντα ένας μπελάς για τους άντρες. Τώρα, με την έρευνα της AshleyMadison -είναι η εταιρεία πίσω από το ομώνυμο dating site για παντρεμένα ζευγάρια- αποκαλύπτει ότι πάνω από το 30% των γυναικών που το ρίχνουν στα ψώνια, το κάνουν διότι έχουν βρει νέα σχέση. Μάλιστα το 27% από αυτές, έχουν και κρυφή πιστωτική κάρτα για να ολοκληρώνουν τις αγορές τους χωρίς υποψία. Άτιμες…

Οι δασκάλες και οι καθηγήτριες

Το ίδιο site προειδοποιεί τους άντρες και για το επάγγελμα που διαλέγουν οι άπιστες. Και κάπως έτσι, μαθαίνουμε ότι η τυπική γυναίκα που πρόκειται να σε κερατώσει και να μην πάρεις μυρωδιά εργάζεται στην εκπαίδευση. Ω, ναι! Οι δασκάλες και οι καθηγήτριες είναι οι πιο επιρρεπείς στην απιστία εργαζόμενες γυναίκες. Ίσως γιατί έχουν περισσότερο χρόνο απο τις υπόλοιπες. Ή απλώς γιατί μετά από πέντε – έξι ώρες μέσα σε μία τάξη νιώθουν την ανάγκη να κάνουν αταξίες.

Οι γυναίκες που έχουν Twitter

Φοβόσουν το Facebook μέχρι τώρα; Κι εμείς. Πιαστήκαμε, όμως, όλοι κορόιδα, αφού η σχετική έρευνα του Πανεπιστήμιου του Μιζούρι αναφέρει πως πρέπει να το βάλεις στα πόδια αν η σύντροφος σου έχει Twitter. Σύμφωνα με τη στατιστική ανάλυση της έρευνας, όσο περισσότερο «τουϊτάρειν» , τόσο πιο πιθανό είναι να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις.

…και οι ξανθιές

Μη μας πεις πως δεν σου πέρασε από το μυαλό. Οι ξανθιές είναι εντυπωσιακές. Ναι; Φαίνεται όμως πως είναι και άτακτες. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το CheaterVille.com, αναφέροντας ότι το 42% των γυναικών που κερατώνουν, έχει επιλέξει το ξανθό χρώμα μαλλιών. Στην πυρά, λοιπόν. Κι ας κατάγονται από τους Βίκινγκς…