Μια ενδιαφέρουσα εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και φυσικά έχει γίνει ήδη viral στο Imgur και Reddit. Με τον τίτλο «Κι όμως συνέβη…» έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια μεταξύ των χρηστών. Η φωτογραφία δείχνει ένα ψεύτικο τούνελ ζωγραφισμένο σε έναν τοίχο και το Road Runner από το δημοφιλές καρτούν των Looney Tunes.

Το Road Runner κρυφοκοιτάζει δίπλα στην σήραγγα, με τον ίδιο τρόπο που συνήθιζε να κάνει στο διάσημο καρτούν.
Η viral φωτογραφία ανέβηκε στο Imgur προχθές από έναν χρήστη με το όνομα rburn και μέσα σε έξι μόλις ώρες συγκέντρωσε πάνω από 2,3 εκατομμύρια views και πάνω από 200 σχόλια σχετικά με το Road Runner.
Επεσε με το αυτοκίνητο πάνω σε ζωγραφισμένο τούνελ στον τοίχο
Η φωτογραφία με την ψεύτικη σήραγγα αναρτήθηκε επίσης την ίδια στιγμή και στο Reddit από ένα χρήστη με το όνομα MissReb προκαλώντας πάνω από 2.000 σχόλια. Κάποιοι από τους χρήστες σχολιάζοντας την σειρά των φωτογραφιών, αμφισβητούν την αυθεντικότητά τους, επειδή η εικόνα συνοδεύεται από ελάχιστες λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία του ψεύτικου τούνελ και αναφορικά με το αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει το Road Runner και το τούνελ άθικτα, με τον πραγματικό δρόμο να βρίσκεται δεξιά. Το κόκκινο αυτοκίνητο προφανώς μπέρδεψε τον αληθινό δρόμο με αυτόν που ήταν ζωγραφισμένος στον τοίχο και έπεσε πάνω του. Ωστόσο η ζημιά που φαίνεται στο αυτοκίνητο αποδεικνύει ότι τουλάχιστον το όχημα δεν κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Επεσε με το αυτοκίνητο πάνω σε ζωγραφισμένο τούνελ στον τοίχο

Η τελευταία φωτογραφία δείχνει ανθρώπους να στέκονται μπροστά σε έναν λευκό τοίχο, που προφανώς κάποιος έβαψε ώστε να μην συμβεί το ίδιο και σε κάποιον άλλον.

Επεσε με το αυτοκίνητο πάνω σε ζωγραφισμένο τούνελ στον τοίχο