Υλικά:

  • 600γρ. φρέσκα γλυκά κεράσια (βάρος χωρίς τα κουκούτσια και το κοτσάνι)
  • 30γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 4 αυγά
  • 240ml γάλα 100γρ. αλεύρι
  • 1/4 κουταλάκι αλάτι 100γρ. ζάχαρη
  • 3 σταγόνες έλαιο αμυδγάλου
  • 1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Δείτε τη διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: fanpage.gr

 

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...