“Είμαι γενικός διευθυντής σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Όταν η κόρη μου ήταν 17 πήγε σε ένα πάρτι. Σ’αυτό το πάρτι γνώρισε έναν άντρα, με τον οποίο έκανε σεξ και έμεινε έγκυος. Όταν το ανακάλυψε, δεν μας είπε ποιος ήταν ο πατέρας.”

“Μια Κυριακή απόγευμα, ενώ η εγκυμοσύνη της κόρης μου είχε προχωρήσει, καθόμουν έξω και απολάμβανα τη θέα με ένα παγωμένο τσάι, όταν σταμάτησε ένα παλιό φορτηγάκι μπροστά στο σπίτι μου. Ένας νεαρός βγήκε έξω.”

“Για την ιστορία, ας πούμε ότι την κόρη μου την λένε Stacy.”

“Ο νεαρός με πλησιάζει και λέει,

“Είστε ο πατέρας της Stacy;’”

“Σηκώνω το βλέμμα μου και λέω, “Ναι, ήρθες να την δεις;’”

“Λέει, “Όχι κύριε, ήρθα εδώ για να μιλήσω μαζί σας, μπορώ να καθίσω;’”

“Είπα φυσικά, μου εξήγησε ότι ήταν ένα 18χρονο αγόρι που μόλις είχε τελειώσει το λύκειο και δεν φαινόταν πολύ του διαβάσματος και με πολύ μέλλον. Είχα ένα προαίσθημα για το πού πήγαινε αυτό.”

“Μετά είπε, “Έμαθα ότι η Stacy είναι έγκυος.’”

“Λέω “Ναι, είναι.’”

“Εκείνος λέει, “Είμαι ο πατέρας.’”

“Απαντάω, “Το κατάλαβα, τι συμβαίνει λοιπόν;’”

“Είπε, “Δεν αγαπάω την κόρη σας και δεν έπρεπε να είχα κάνει αυτό που έκανα. Ωστόσο, σύντομα θα γίνω πατέρας και δεν έχω εισόδημα. Ξέρω ότι έχετε πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και μπορεί να βγάλει κανείς αρκετά λεφτά πουλώντας αυτοκίνητα. Θέλω να έρθω να δουλέψω για εσάς για να βγάζω χρήματα να στηρίξω το μωρό μου και να γίνω καλός πατέρας.’”

“Τον κοίταξα και είπα, “Τι δουλειά θα έκανες για μία από τις αντιπροσωπείες μου;’”

“Είπε, “Θέλω να πουλάω αυτοκίνητα, θέλω να γίνω πωλητής. Έμαθα ότι δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο και αν είσαι πρόθυμος να δουλέψεις πολλές ώρες μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά.’”

“Έγνεψα και είπα, “Ναι, μπορείς.”

Μετά είπα, “Γιε μου, έχεις κότσια για να έρθεις εδώ και να μου πεις ότι άφησες την κόρη μου έγκυο ενώ δεν την αγαπάς και μετά να μου ζητάς δουλειά…’”

“Είπε, “Σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η καλύτερη λύση για να βρω δουλειά ώστε να βγάζω αρκετά χρήματα για να στηρίζω το παιδί μου.’”

“Είπα, “Θέλω να είσαι αύριο στην αντιπροσωπεία μου με το καλύτερο ντύσιμο σου στις 8 το πρωί, κατάλαβες;’”

“Είπε, “Μάλιστα, κύριε.’”

“Είπα, “Πήγαινε τώρα, θα σε δω αύριο.’”

“Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν. Τώρα διευθύνει ένα μαγαζί και ήταν από τις καλύτερες προσλήψεις που έκανα. Επίσης είναι υπέροχος πατέρας δύο παιδιών (γνώρισε και παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα και έκανε ένα παιδί μαζί της). Μοιράζεται την κηδεμονία με την κόρη μου. Δεν λέω ότι δεν έκανε λάθος και δεν λέω ότι η κατάσταση τους είναι ιδανική.”

“Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τον θαυμάζω που ανταποκρίθηκε στις ευθύνες του και έγινε πραγματικός πατέρας. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που δεν θα έκαναν το ίδιο”

Πηγή: fanpage.gr

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...